tmtx-1
tmtx.2
tmtx33

Sugeng Rawuh

Hebei Tomato Industry Co., Ltd.

Hebei Tomato Industry Co., Ltd. wis digawe wiwit taun 2007 ing Hebei, China, investasi total yaiku US $ 3,75 yuta, sing khusus kanggo ngolah kabeh jinis Pasta Tomat Kaleng lan Pasta Tomat Sachet.

sinau luwih lengkap

fitur kita

"Bahan Baku Paling Apik Kanggo Nggawe Rasa Paling Apik!" Kita Ngontrol Kualitas Tinggi ing Pabrik

  • Quality

    Kualitas

    Bahan Baku, Timah, Karton
  • Certificate&Report

    Sertifikat & Laporan

    ISO, HACCP, SGS, BV
  • Fair

    Adil

    Gulfood ing Dubai, SIAL ing Prancis, Anuga ing basa Jerman, Canton Fair lsp

Produk Kita

"Kwalitas Dhisik" Tansah Prinsip Kita Kanggo Ngolah Pasta Tomat.

Warta

Ing Proses Produksi, Kita Bakal Nggawe Kabeh Jenis Monitoring Pakaryan Sadurunge, Sajrone lan Sawise Produksi, lan Mesthekake manawa Pelanggan Pancen Bisa Ngrasakake "Kelas" sing Dijanjekake Kita.