• tomato paste

    tempel tomat

    Tempel tomat minangka salah sawijining panganan saben dina. Iki bisa nggawe panganan luwih enak lan sehat kanggo masarakat. Kita bisa nindakake macem-macem kualitas miturut panjaluk pelanggan lan standar kualitas pasar, tempel kasebut tomat normal warna abang alami, 100% tanpa aditif, kenthel lan ora berair. Kita bisa nindakake pasta tomat berkualitas GINO. "Kualitas Pertama" mesthi dadi asas kanggo ngolah pasta tomat. Pabrik kita nutupi area 58.740 meter persegi, produksi tahunan saiki 65.000 ton, ...
  • tomato paste

    tempel tomat

    Tempel tomat minangka salah sawijining panganan saben dina. Iki bisa nggawe panganan luwih enak lan sehat kanggo masarakat. Kita bisa nindakake macem-macem kualitas miturut panjaluk pelanggan lan standar kualitas pasar, tempel kasebut tomat normal warna abang alami, 100% tanpa aditif, kenthel lan ora berair. Kita bisa nindakake pasta tomat berkualitas GINO. "Kualitas Pertama" mesthi dadi asas kanggo ngolah pasta tomat. Pabrik kita nutupi area 58.740 meter persegi, produksi tahunan saiki 65.000 ton, ...
  • Canned tomato paste 400g

    Tempel tomat kalengan 400g

    Tempel tomat minangka salah sawijining panganan saben dina. Iki bisa nggawe panganan luwih enak lan sehat kanggo masarakat. Kita bisa nindakake macem-macem kualitas miturut panjaluk pelanggan lan standar kualitas pasar, tempel kasebut tomat normal warna abang alami, 100% tanpa aditif, kenthel lan ora berair. Kita bisa nindakake pasta tomat berkualitas GINO. "Kualitas Pertama" mesthi dadi asas kanggo ngolah pasta tomat. Pabrik kita nutupi area 58.740 meter persegi, produksi tahunan saiki 65.000 ton, ...
  • Canned tomato paste 210g

    Tempel tomat kalengan 210g

    Tempel tomat minangka salah sawijining panganan saben dina. Iki bisa nggawe panganan luwih enak lan sehat kanggo masarakat. Kita bisa nindakake macem-macem kualitas miturut panjaluk pelanggan lan standar kualitas pasar, tempel kasebut tomat normal warna abang alami, 100% tanpa aditif, kenthel lan ora berair. Kita bisa nindakake pasta tomat berkualitas GINO. "Kualitas Pertama" mesthi dadi asas kanggo ngolah pasta tomat. Pabrik kita nutupi area 58.740 meter persegi, produksi tahunan saiki 65.000 ton, ...
  • Canned tomato paste 70g(2)

    Tempel tomat kaleng 70g (2)

    Tempel tomat minangka salah sawijining panganan saben dina. Iki bisa nggawe panganan luwih enak lan sehat kanggo masarakat. Kita bisa nindakake macem-macem kualitas miturut panjaluk pelanggan lan standar kualitas pasar, tempel kasebut tomat normal warna abang alami, 100% tanpa aditif, kenthel lan ora berair. Kita bisa nindakake pasta tomat berkualitas GINO. "Kualitas Pertama" mesthi dadi asas kanggo ngolah pasta tomat. Pabrik kita nutupi area 58.740 meter persegi, produksi tahunan saiki 65.000 ton, ...
  • Canned tomato paste 70g

    Tempel tomat kalengan 70g

    Tempel tomat minangka salah sawijining panganan saben dina. Iki bisa nggawe panganan luwih enak lan sehat kanggo masarakat. Kita bisa nindakake macem-macem kualitas miturut panjaluk pelanggan lan standar kualitas pasar, tempel kasebut tomat normal warna abang alami, 100% tanpa aditif, kenthel lan ora berair. Kita bisa nindakake pasta tomat berkualitas GINO. "Kualitas Pertama" mesthi dadi asas kanggo ngolah pasta tomat. Pabrik kita nutupi area 58.740 meter persegi, produksi tahunan saiki 65.000 ton, ...
  • tomato paste 2200g

    tempel tomat 2200g

    Tempel tomat minangka salah sawijining panganan saben dina. Iki bisa nggawe panganan luwih enak lan sehat kanggo masarakat. Kita bisa nindakake macem-macem kualitas miturut panjaluk pelanggan lan standar kualitas pasar, tempel kasebut tomat normal warna abang alami, 100% tanpa aditif, kenthel lan ora berair. Kita bisa nindakake pasta tomat berkualitas GINO. "Kualitas Pertama" mesthi dadi asas kanggo ngolah pasta tomat. Pabrik kita nutupi area 58.740 meter persegi, produksi tahunan saiki 65.000 ton, ...