Tempel tomat kalengan 210g


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Tempel tomat minangka salah sawijining panganan saben dina. Iki bisa nggawe panganan luwih enak lan sehat kanggo masarakat. Kita bisa nindakake macem-macem kualitas miturut panjaluk pelanggan lan standar kualitas pasar, tempel kasebut tomat normal warna abang alami, 100% tanpa aditif, kenthel lan ora berair. Kita bisa nindakake pasta tomat berkualitas GINO.

"Kualitas Pertama" mesthi dadi asas kanggo ngolah pasta tomat.

Pabrik kita nutupi area 58.740 meter persegi, produksi tahunan saiki 65.000 ton, kita duwe 9 pasta tomat kalengan lan garis produksi pasta tomat kaleng, sing bisa produk kanthi jinis spesifikasi, kayata pasta tomat kalengan 70g, pasta tomat kalengan 140g, 198g pasta tomat kaleng, 210g pasta tomat kaleng, 400g pasta tomat kaleng, pasta tomat kalengan 800g, pasta tomat kaleng 830g, pasta tomat kaleng 850g, pasta tomat kalengan 1000g, pasta tomat kaleng 2200g, 2.2kg + 70g pasta tomat kalengan, 3kg kaleng tempel tomat, tempel tomat kaleng 4,5kg paling gedhe lsp.

Pasar utama kita meh negara-negara Afrika, Timur Tengah, Amerika Serikat lan negara-negara Amerika Selatan luwih saka 75 negara lan wilayah.

Kita nggunakake mesin canggih, mesin pengemas vakum. Barang bakal luwih konsentrasi lan garing, lan akeh produk sing bakal dimuat, kita bisa ngirit biaya luwih akeh kanggo sampeyan.

Lan kita kabeh nutupi lapisan keramik putih utawa kuning ing njero ruangan supaya ora karat lan njaga tempel tomat sing berkualitas.

Layanan Kita

1. Kita bisa nyedhiyakake sampel kanthi bebas menyang pelanggan, mung butuh pelanggan supaya bisa nyekel tarif barang, lan apa maneh, kita duwe akun DHL dhewe kanthi diskon 50%, sampeyan uga bisa mbayar muatan sadurunge lan banjur ngirim conto nganggo akun kita, sing bakal ngirit biaya akeh kanggo sampeyan!

2. Jangka pambayaran yaiku setoran lan saldo 30% kanggo salinan B / L, yen kanthi L / C, kita kudu mriksa kaping pindho lan konfirmasi apa bisa nampa.

3. Wektu pangiriman: 30 dina sawise kontrak dikonfirmasi, deposit sing ditampa lan label wis dikonfirmasi.

4. SGS lan BV kalorone bisa ditampa, sampeyan mung bisa kontak karo wong liya yen mbutuhake.

5. Halal, ISO, HACCP lan FDA kasedhiya.

6. Kita duwe desainer profesional dhewe, bisa nggawe desain luwih apik lan luwih cepet.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita