Toko Kerja

Hebei Tomato Industry Co., Ltd. minangka pabrikan saus tomat ing Provinsi Hebei, China, sing didegake ing taun 2007. Pabrik kita kalebu 58.740 meter persegi, khusus kanggo ngolah kabeh jinis saos tomat kalengan lan saos tomat.

Ing proses produksi, departemen manajemen produksi ngatur produksi miturut prosedur standar, lan nggunakake persyaratan kualitas sing ketat lan standar inspeksi, sing tetep netepi prinsip "kualitas urip, lan urip elek banget".

Ing proses produksi, kita bakal nindakake kabeh jinis karya ngawasi sadurunge, sajrone lan sawise produksi, lan njamin manawa konsumen bisa ngrasakake "grade" sing dijanjekake.

s1
s2
s3