Hebei Tomato Industry Co., Ltd.

Alamat

No.351, Xinhua Road, Shijiazhuang, Hebei, China (PC: 050050)

Telpon

Adol: +86 311 87880808

Dhukungan: 83999939

Dhukungan: 83999919

Dhukungan: 83993399

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita