• STAR Brand 50g Sachet

    STAR Brand 50g Sachet

    "Bahan baku paling apik kanggo nggawe rasa sing paling apik!" Kita duwe kontrol kualitas tinggi ing prosesi pabrik lan nyedhiyakake layanan kelas kapisan kanggo para pelanggan kanthi pitulung teknis sing kuat. Kita pengin nggedhekake luwih akeh pasar karo kanca-kanca ing jagad iki kanggo nggawe masa depan sing cerah adhedhasar keuntungan bebarengan. Saliyane tempel tomat kaleng, kita uga bisa menehi pasta tomat sachet, pasta tomat duwe Sachet Flat lan Standup Sachet. Kanggo macem-macem ukuran, kita bisa nindakake 50g 56g 70g 100g lsp.
  • Sachet Tomato

    Tomat Sachet

    "Bahan baku paling apik kanggo nggawe rasa sing paling apik!" Kita duwe kontrol kualitas tinggi ing prosesi pabrik lan nyedhiyakake layanan kelas kapisan kanggo para pelanggan kanthi pitulung teknis sing kuat. Kita pengin nggedhekake luwih akeh pasar karo kanca-kanca ing jagad iki kanggo nggawe masa depan sing cerah adhedhasar keuntungan bebarengan. Saliyane tempel tomat kaleng, kita uga bisa menehi pasta tomat sachet, pasta tomat duwe Sachet Flat lan Standup Sachet. Kanggo macem-macem ukuran, kita bisa nindakake 50g 56g 70g 100g lsp.
  • 70g Sachet Tomato Paste(Flat Bag)

    Pasta Tomat 70g Sachet (Kantong Flat)

    "Bahan baku paling apik kanggo nggawe rasa sing paling apik!" Kita duwe kontrol kualitas tinggi ing prosesi pabrik lan nyedhiyakake layanan kelas kapisan kanggo para pelanggan kanthi pitulung teknis sing kuat. Kita pengin nggedhekake luwih akeh pasar karo kanca-kanca ing jagad iki kanggo nggawe masa depan sing cerah adhedhasar keuntungan bebarengan. Saliyane tempel tomat kaleng, kita uga bisa menehi pasta tomat sachet, pasta tomat duwe Sachet Flat lan Standup Sachet. Kanggo macem-macem ukuran, kita bisa nindakake 50g 56g 70g 100g lsp.