• What is the difference of tomato paste and ketchup?

    Apa bedane pasta tomat lan saus tomat?

    Pasta Tomat Nalika nggawe tomat sing remuk dadi rasa sing kenthel banget lan keseragaman sing luwih padhet, formulir iki dikenal minangka tempel tomat. Kita bisa nggunakake pasta tomat iki kanthi macem-macem rasa lan resep liyane uga. Iki menehi rasa nyata karo gumbos, sup, godhok, panggang pot, lan liya-liyane. Tomat Ketchup ...
    Waca liyane
  • Hebei Tomato 2019 group building activities

    Kegiatan pambangunan kelompok Tomat Tomat 2019

    Hebei Tomato nyusun kegiatan pambangunan klompok paling gedhe ing taun iki saka tanggal 9 nganti 13 Agustus 2019. Kanggo nambah wektu luang para karyawan, gampang meksa kerja, ningkatake komunikasi lan komunikasi antar karyawan, nguatake kohesi tim lan kekuwatan sentripetal, lan ngatur unfo ...
    Waca liyane