Hebei Tomato Industry Co., Ltd. wis digawe wiwit taun 2007 ing Hebei, China, investasi total yaiku US $ 3,75 yuta, sing khusus kanggo ngolah kabeh jinis Pasta Tomat Kaleng lan Pasta Tomat Sachet.

"Kualitas Pertama" mesthi dadi prinsip kita kanggo ngolah tempel tomat. Pabrik kita nutupi area 58.740 meter persegi, produksi tahunan saiki 65.000 ton, kita duwe 9 pasta tomat kalengan lan garis produksi pasta tomat sachet, sing bisa ngasilake kabeh jinis spesifikasi, kayata pasta tomat sachet Flat 40g, 50g, 56g, 70; Standup sachet pasta tomat 50g, 56g, 70g, 140g, 200g, 400g lan sapanunggalanipun; Tin kemasan pasta tomat 70g, 140g, 170g, 210g, 230g, 380g, 400g, 420g, 425g, 770g, 800g, 850g, 1kg , 2.2kg, 3kg, 3.15kg lan 4.5kg. Pasar utama kita yaiku Eropa, Afrika, Timur Tengah, Amerika Serikat lan negara-negara Amerika Selatan.

"Bahan baku paling apik kanggo nggawe rasa sing paling apik!" Kita duwe kontrol kualitas ing pabrik

prosesi lan nyedhiyakake layanan kelas kapisan kanggo para pelanggan kanthi pitulung teknis sing kuwat. Kita pengin nggedhekake luwih akeh pasar karo kanca-kanca ing jagad iki kanggo nggawe masa depan sing cerah adhedhasar keuntungan bebarengan.

dfb