• 2020 NEW CROP 28-30%/36-38% brix HOT/COLD BREAK DRUM TOMATO

    2020 TANPA BARU 28-30% / 36-38% brix HOT / COLD BREAK DRUM TOMATO

    Deskripsi produk: 36-38% brix cold break drum tomat : 8% MAX HMC: 40 MAX PH: 4.0-4.4 HIDUP KANGGO: 2 TAHUN Bahan baku: Kita mung nggunakake tomat perkosaan berkualitas tinggi, Keuntungan Beda suhu gedhe wektu sunar srengenge Sithik udan Kahanan alam sing khas Tanduran gedhe ...
  • Canned Fish 219

    Iwak Kalengan 219

    Kita bisa menehi iwak kaleng sing beda-beda, kayata ukuran Kalengan Sardin lan Mackerel Kaleng. Saiki kita bisa nindakake 125g 155g lan 425g Kaleng Sardin lan Kaleng Mackerel. 1. Sardin cincang ing lenga sayur-sayuran 2. Makarel ing saos tomat 3. Pilchard (sardin) ing saos tomat 4. Makarel ing saos tomat 5. Ikan Bakar (sardin) ing saos tomat 6. Ikan sardin ing lenga kanthi sak mrico Rincian Cepet Tipe Produk: Gaya Ikan: Macem-macem Kaleng: Preservasi Sardin & Mackerel ...
  • Canned Fish 144

    Iwak Kaleng 144

    Kita bisa menehi iwak kaleng sing beda-beda, kayata ukuran Kalengan Sardin lan Mackerel Kaleng. Saiki kita bisa nindakake 125g 155g lan 425g Kaleng Sardin lan Kaleng Mackerel. 1. Sardin cincang ing lenga sayur-sayuran 2. Makarel ing saos tomat 3. Pilchard (sardin) ing saos tomat 4. Makarel ing saos tomat 5. Ikan Bakar (sardin) ing saos tomat 6. Ikan sardin ing lenga kanthi sak mrico Rincian Cepet Tipe Produk: Gaya Ikan: Macem-macem Kaleng: Preservasi Sardin & Mackerel ...
  • Canned fish 131

    Iwak kalengan 131

    Kita bisa menehi iwak kaleng sing beda-beda, kayata ukuran Kalengan Sardin lan Mackerel Kaleng. Saiki kita bisa nindakake 125g 155g lan 425g Kaleng Sardin lan Kaleng Mackerel. 1. Sardin cincang ing lenga sayur-sayuran 2. Makarel ing saos tomat 3. Pilchard (sardin) ing saos tomat 4. Makarel ing saos tomat 5. Ikan Bakar (sardin) ing saos tomat 6. Ikan sardin ing lenga kanthi sak mrico Rincian Cepet Tipe Produk: Gaya Ikan: Macem-macem Kaleng: Preservasi Sardin & Mackerel ...
  • Canned fish 130

    Iwak kaleng 130

    Kita bisa menehi iwak kaleng sing beda-beda, kayata ukuran Kalengan Sardin lan Mackerel Kaleng. Saiki kita bisa nindakake 125g 155g lan 425g Kaleng Sardin lan Kaleng Mackerel. 1. Sardin cincang ing lenga sayur-sayuran 2. Makarel ing saos tomat 3. Pilchard (sardin) ing saos tomat 4. Makarel ing saos tomat 5. Ikan Bakar (sardin) ing saos tomat 6. Ikan sardin ing lenga kanthi sak mrico Rincian Cepet Tipe Produk: Gaya Ikan: Macem-macem Kaleng: Preservasi Sardin & Mackerel ...
  • Canned fish 127

    Iwak kalengan 127

    Kita bisa menehi iwak kaleng sing beda-beda, kayata ukuran Kalengan Sardin lan Mackerel Kaleng. Saiki kita bisa nindakake 125g 155g lan 425g Kaleng Sardin lan Kaleng Mackerel. 1. Sardin cincang ing lenga sayur-sayuran 2. Makarel ing saos tomat 3. Pilchard (sardin) ing saos tomat 4. Makarel ing saos tomat 5. Ikan Bakar (sardin) ing saos tomat 6. Ikan sardin ing lenga kanthi sak mrico Rincian Cepet Tipe Produk: Gaya Ikan: Macem-macem Kaleng: Preservasi Sardin & Mackerel ...
  • Canned fish 126

    Iwak kaleng 126

    Kita bisa menehi iwak kaleng sing beda-beda, kayata ukuran Kalengan Sardin lan Mackerel Kaleng. Saiki kita bisa nindakake 125g 155g lan 425g Kaleng Sardin lan Kaleng Mackerel. 1. Sardin cincang ing lenga sayur-sayuran 2. Makarel ing saos tomat 3. Pilchard (sardin) ing saos tomat 4. Makarel ing saos tomat 5. Ikan Bakar (sardin) ing saos tomat 6. Ikan sardin ing lenga kanthi sak mrico Rincian Cepet Tipe Produk: Gaya Ikan: Macem-macem Kaleng: Preservasi Sardin & Mackerel ...
  • Canned fish 125

    Iwak kaleng 125

    Kita bisa menehi iwak kaleng sing beda-beda, kayata ukuran Kalengan Sardin lan Mackerel Kaleng. Saiki kita bisa nindakake 125g 155g lan 425g Kaleng Sardin lan Kaleng Mackerel. 1. Sardin cincang ing lenga sayur-sayuran 2. Makarel ing saos tomat 3. Pilchard (sardin) ing saos tomat 4. Makarel ing saos tomat 5. Ikan Bakar (sardin) ing saos tomat 6. Ikan sardin ing lenga kanthi sak mrico Rincian Cepet Tipe Produk: Gaya Ikan: Macem-macem Kaleng: Preservasi Sardin & Mackerel ...
  • Canned fish 124

    Iwak kalengan 124

    Kita bisa menehi iwak kaleng sing beda-beda, kayata ukuran Kalengan Sardin lan Mackerel Kaleng. Saiki kita bisa nindakake 125g 155g lan 425g Kaleng Sardin lan Kaleng Mackerel. 1. Sardin cincang ing lenga sayur-sayuran 2. Makarel ing saos tomat 3. Pilchard (sardin) ing saos tomat 4. Makarel ing saos tomat 5. Ikan Bakar (sardin) ing saos tomat 6. Ikan sardin ing lenga kanthi sak mrico Rincian Cepet Tipe Produk: Gaya Ikan: Macem-macem Kaleng: Preservasi Sardin & Mackerel ...
  • AU9A6943

    AU9A6943

    KITA BISA NGGUNAKAN CUBE SEASONING SIZE BEDA LAN POWDER SEASONING. 4G, 5G, 10G AND 12G BOUILLON CUBE, STOCK CUBE, SOUP CUBE, SEASONING CUBE FlAVORS: AYAM, BEEF, FISH, SHRIMP, MUTTON, STANDARD, CURRY, VEGETABLE, Bawang, TOMATO, MUSHROOM, GARLONDU RASA, ETC 4 GRAM CUBE: ※ 4G / PC, 25PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 50PCS / BAG, 40BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 100PCS / BAG, 20BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 10PCS / BAG, 160BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 20PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 112PCS / BOX, 30BOXES / CARTON ※ 4G ...
  • AU9A6942

    AU9A6942

    KITA BISA NGGUNAKAN CUBE SEASONING SIZE BEDA LAN POWDER SEASONING. 4G, 5G, 10G AND 12G BOUILLON CUBE, STOCK CUBE, SOUP CUBE, SEASONING CUBE FlAVORS: AYAM, BEEF, FISH, SHRIMP, MUTTON, STANDARD, CURRY, VEGETABLE, Bawang, TOMATO, MUSHROOM, GARLONDU RASA, ETC 4 GRAM CUBE: ※ 4G / PC, 25PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 50PCS / BAG, 40BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 100PCS / BAG, 20BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 10PCS / BAG, 160BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 20PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 112PCS / BOX, 30BOXES / CARTON ※ 4G ...
  • AU9A6816

    AU9A6816

    KITA BISA NGGUNAKAN CUBE SEASONING SIZE BEDA LAN POWDER SEASONING. 4G, 5G, 10G AND 12G BOUILLON CUBE, STOCK CUBE, SOUP CUBE, SEASONING CUBE FlAVORS: AYAM, BEEF, FISH, SHRIMP, MUTTON, STANDARD, CURRY, VEGETABLE, Bawang, TOMATO, MUSHROOM, GARLONDU RASA, ETC 4 GRAM CUBE: ※ 4G / PC, 25PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 50PCS / BAG, 40BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 100PCS / BAG, 20BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 10PCS / BAG, 160BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 20PCS / BAG, 80BAGS / CARTON ※ 4G / PC, 112PCS / BOX, 30BOXES / CARTON ※ 4G ...