Hebei Tomato nyusun kegiatan pambangunan klompok paling gedhe saben taun wiwit tanggal 9 nganti 13 Agustus 2019.

Supaya bisa ngasorake luang karyawan, nyuda tekanan kerja, ningkatake komunikasi lan komunikasi antar karyawan, nguatake kohesi tim lan kekuwatan sentripetal, lan ngatur kegiyatan pambangunan klompok sing ora bisa dilalekake ing Tomat Hebei.

svd

Ing dina kapisan, pesawat kasebut telat amarga cuaca. Untunge, kita tekan kanthi lancar.

Ing dina kapindho, kita numpak kendaraan off-road ngliwati tlatahe Hulunbeier, ora ana wonge, tekan ing pucuking Kali Mozhgrad sing dhuwur, lan ngrasakake "Pesta Wolu Pesta" kanggo Perjamuan lan Wolu Rejeki. Ing wayah awan, aku ngunjungi Erland National Wetland, ngliwati Pulo Hutan Ireng, alas babi hutan, alas kayu putih, pulau manuk, Jalan Kang, segara kembang lahan basah lan pemandangan sing apik banget. Kali oyot sing bening kasebut mili kanthi tenang, lan banyu sing mlengkung ngubengi padang rumput lan pantai. Semak semak lan ijo. Tekan Genhe ing wayah sore lan rasakake rebusan wok khusus kanggo lokal. Sawise mangan lengkap, tetep ing kabin sing ditunggu-tunggu.

w2 w3

Ing dina kaping telu, kita pisanan ngunjungi Taman Reindeer Lulu Guya, sing diarani "suku berburu" pungkasan ing China. Minangka siji-sijine negara ing China sing ngunggahake rusa rusa. Dumugi ing Sahuan Ranch awan, mlaku liwat alas birch, lan mlebu ing Montenegro ing wayah sore ngrasakake nunggang jaran. Pesta api unggun sing nyenengake, nyenengake rasa wedhus gembleng panggang, manggon ing yurt, nemu kegiyatan sing nyenengake kanthi gaya Mongolia.

w4 w5

w6 w7

w8 w9

w10

Ing dina kaping papat, ing sadawane Kali Erguna sing bentuke biru, kita mlaku ing dalan wates Sino-Rusia. Pemandangan sing apik ing sadawane dalan ngilangake tekanan staf. Sawijining padang sing jembar wiyar dodo lan nambah kohesi kita. Ing wayah sore ing Manzhouli, nikmati pemandangan wengi sing endah.

e1 e2

e3 e4

e5 e6

e7

Ing dina kaping lima, dheweke ngunjungi kompetisi jaran ing suku Mongolia ing Balhu, lan mungkasi sore ing wayah sore.

q1

Liwat kegiatan pambangunan klompok iki, kohesifitas lan efektifitas pertempuran para karyawan wis saya jero, lan komunikasi sing kurang apik ing antarane wis saya jero. Pangertosan bebarengan wis saya tambah, perasaan wis saya cedhak, lan kabeh wong bakal dadi kahanan sing luwih apik lan semangat sing luwih dhuwur. Ing karya mbesuk, kita bakal nambah kapercayan lan tekad kanggo ngiyatake Hebei Temet.


Wektu kiriman: Mei-08-2020