Tempel Tomat

Nalika nggawe tomat sing remuk dadi rasa sing kenthel banget lan keseragaman sing luwih padhet, bentuk iki dikenal minangka tempel tomat. Kita bisa nggunakake pasta tomat iki kanthi macem-macem rasa lan resep liyane uga. Iki menehi rasa nyata karo gumbos, sup, godhok, panggang pot, lsp.

Tomat Ketchup

Bahan-bahan es tomat tomat sing utama yaiku tomat banjur cuka, gula lan uga rempah-rempah. dina iki, saos tomat wis dadi bagean penting ing meja makan lan menehi rasa paling enak karo barang-barang panganan cepet kaya burger, Kripik lan pizza.

s1 s2


Wektu kiriman: Mei-08-2020