• Tomato ketchup 91

    Saos tomat 91

    Hebei Tomato Industry Co., Ltd. wis didegake wiwit taun 2007 ing Hebei, China, investasi total yaiku US $ 3,75 yuta, sing khusus kanggo ngolah kabeh jinis Pasta Tomat Kalengan, Pasta Tomat Sachet, lan Tomat Ketchup. Bahan baku kasebut kalebu saka panen anyar saben tomat tempel, isi lycopene rata-rata luwih saka 60% amarga suwene wektu sunar srengenge. Mula, tempel tomat nganggo lycopene sing luwih dhuwur, konsentrasi lan viskositas stabil, seragam lan sepuluh ...
  • Tomato ketchup 34

    Saos tomat 34

    Hebei Tomato Industry Co., Ltd. wis didegake wiwit taun 2007 ing Hebei, China, investasi total yaiku US $ 3,75 yuta, sing khusus kanggo ngolah kabeh jinis Pasta Tomat Kalengan, Pasta Tomat Sachet, lan Tomat Ketchup. Bahan baku kasebut kalebu saka panen anyar saben tomat tempel, isi lycopene rata-rata luwih saka 60% amarga suwene wektu sunar srengenge. Mula, tempel tomat nganggo lycopene sing luwih dhuwur, konsentrasi lan viskositas stabil, seragam lan sepuluh ...
  • Tomato ketchup 18

    Saos tomat 18

    Hebei Tomato Industry Co., Ltd. wis didegake wiwit taun 2007 ing Hebei, China, investasi total yaiku US $ 3,75 yuta, sing khusus kanggo ngolah kabeh jinis Pasta Tomat Kalengan, Pasta Tomat Sachet, lan Tomat Ketchup. Bahan baku kasebut kalebu saka panen anyar saben tomat tempel, isi lycopene rata-rata luwih saka 60% amarga suwene wektu sunar srengenge. Mula, tempel tomat nganggo lycopene sing luwih dhuwur, konsentrasi lan viskositas stabil, seragam lan sepuluh ...
  • Tomato ketchup 02

    Saos tomat 02

    Hebei Tomato Industry Co., Ltd. wis didegake wiwit taun 2007 ing Hebei, China, investasi total yaiku US $ 3,75 yuta, sing khusus kanggo ngolah kabeh jinis Pasta Tomat Kalengan, Pasta Tomat Sachet, lan Tomat Ketchup. Bahan baku kasebut kalebu saka panen anyar saben tomat tempel, isi lycopene rata-rata luwih saka 60% amarga suwene wektu sunar srengenge. Mula, tempel tomat nganggo lycopene sing luwih dhuwur, konsentrasi lan viskositas stabil, seragam lan sepuluh ...